TuinbouwCommunicatie vernieuwt websites

20-04-2012    13:07

Een nieuwe vormgeving en een beter overzicht: dat zijn de kenmerken van de nieuwe websites van TuinbouwCommunicatie. Met de vernieuwing krijgen alle ‘Netten’ hetzelfde gezicht, waarbij de prominente kleur rood is vervangen door een eigentijds groen.

Wat direct opvalt aan de vernieuwde site is dat bij laatste drie laatste nieuwsberichten een grotere foto is geplaatst. Hiervoor is gekozen om de berichten visueel beter tot hun recht te laten komen. Direct onder de drie laatste berichten staat de actuele gasprijs, een twitterbericht van een collega tuinder en het laatste nieuws van Energiek2020. Verder omlaag vindt u de overige nieuwsberichten.

Wat niet verandert is de berichtgeving: net als voorheen houdt de redactie u nauwgezet op de hoogte van al het nieuws in de tuinbouw. En ook van het nieuws van daarbuiten dat invloed heeft op uw bedrijfsvoering.       

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hittegolf voor deel van Nederland

In het oosten en zuidoosten van Nederland worden voor vrijdag en het weekend tropische temperaturen verwacht van 30 graden of meer, zo meldt...

Kans op overlast boring blijft

De komende dagen kunnen inwoners van Kwintsheul nog enige geluidsoverlast ervaren van de aardwarmteboring die plaatsvindt bij Nature's Heat...